lauantai 14. toukokuuta 2011

She's alive

Blogger on katsonut asiallisesti aiheeksi käyttäytyä vasten hyväksyttyjä normeja, mutta toivottavasti nyt toimisi.

Olen viime päivät yrittänyt epätoivoisesti pitää otetta yllä mitä koulujuttuihin tulee. Vihaan kevättä ja ns. tilanteiden muuttumisia. Uudet kujeet tulevat päälle, mutta vanhat työt olisi kuitenkin vietävä kunnialla loppuun. Matkalaukun pakkaaminenkin on aloitettu ja aika jännäksi menee kuinka paljosta saan luopua. Miten ihminen saakaan hamstrattua tavaraa, vaikka en kovasti ole edes shoppaillut kevään aikana..

Aikaa on kuitenkin ollut ja olen alkanut miettimään hiuksia. Rastat ovat roikkuneet päässä jo melkoisen kauan ja alkavat olemaan aika sotkuiset ja joka kerta kun katson vanhoja kuviani, joissa itselläni on pitkät mustat hiukset alkaa tekemään mieli muutosta. Kavereilta olen kysynyt mielipidettä ja sieltä on tullut kaikenlaista vastausta, niin lyhyestä siilistä punaisiin kutreihin. Itselläni vaihtoehtoja ei kuitenkaan ole kuin kaksi: tämä tai klassinen suora musta kuontalo vähintään olkapäiden yli menevä, mutta mitä pidempi sen parempi.



Lindexin tyllihameesta on muodostunut mekoinen suosikki. En olisi joskus voinut uskoa löytäväni Lindexiltä mitään alusvaatteita kummempaa.

Istuin koulussa tavaroideni takana ja yritin teeskennellä tekeväni jotain.


Eilen tuli marsittua kamera kädessä ja räspsittyä kuvia matkanvarrelta. Tämä näkymä on mielestäni aina jännä. Modernien lasirakennusten välistä esiin astuu vanhempaa arkkitehtuuria edustava kirkko. (ei aivan välity kuvasta)


Eilen käytiin katsomassa taidekeskuksessa dokumenttielokuva tanssista. Hieman väsyneenä meinasin revetä pariinkin otteeseen hupaisille tanssiliikkeille. Pitäisi varmaan useammin katsella valtavirran vastaisia pätkiä ja jotain ei itselle niin ominaisia aiheita, ehkä niistäkin saisi ammennettua uusia ideoita.

2 kommenttia:

  1. Minulla on kevään kanssa vähnä sama homma, varsinkin nyt, kun kaksi vuotta kestänyt kouluni loppuu toukokuun lopussa kokonaan, eikä sen jälkeisestä elämästä ole tietoakaan.

    VastaaPoista
  2. Tuntuu, että omalla kohdallani tämä tapahtuu joka kevät :I

    VastaaPoista